. . . Sanna Maris nieuwe projectleider SVA

Sanna Maris nieuwe projectleider SVA

Hallo, mijn naam is Sanna Maris en sinds april ben ik de nieuwe projectleider van het SVA bij het Trimbos-instituut. Een leuke en uitdagende functie die goed bij mij past.

Voor het Trimbos heb ik diverse rollen gehad, waaronder programma-manager bij Rutgers (kenniscentrum seksualiteit), gedragskundige bij Reinaerde (zorg voor mensen met een verstandelijke beperking) en beleidsmaker bij OCW. Deze ervaringen hebben mijn visie op gezondheidsbevordering, preventie, en behandeling verder gevormd.

Ik ben erg enthousiast over de nieuwe fase van het SVA en maak graag gebruik van de gelegenheid om Camilla de Jong (mijn voorganger) een welverdiende ShoutOut te geven: want de nieuwe fase gaat vliegend van start, vanwege alle goede voorbereidingen.

Naast mijn werk ben ik moeder van twee kinderen en woon ik samen met mijn partner in een klein dorpje nabij Utrecht. Ik geniet van fietsen, wandelen, koken en lezen. Ook dans ik graag bij indie-pop concerten en bezoek ik jaarlijks het festival Into the Great Wide Open op Vlieland.

Vragen over het SVA, nieuwe ideeën of andere redenen om contact op te nemen?
Je kunt me bereiken via [email protected].

Hartelijke groet,
Sanna Maris

Scroll naar boven