. . . Alcoholcongres 6 april 2023 inschrijving geopend!

Alcohol op de kaart; (h)erkennen van problematiek
Alcohol op de kaart, hét alcoholcongres van 2023, biedt op donderdag 6 april 2023 een inspirerend en interactief congres voor iedereen die te maken heeft met het tijdig her- en erkennen van alcoholproblematiek. Een brede doelgroep is welkom; het is met name gericht op zorgprofessionals, intermediairs en vrijwilligers. Alcohol op de kaart is hét congres voor het opdoen en delen van kennis, ontmoeten, inspiratie, beleving, vaardigheden en de laatste ontwikkelingen uit wetenschap en praktijk. Daar wil je gewoon bij zijn!

Sprekers
Onder leiding van dagvoorzitter Lennart Booij komen verschillende sprekers en ervaringsdeskundigen aan het woord. Onder meer de volgende topsprekers zorgen voor een interessant en boeiend plenair programma: Professor Erik Scherder over ‘Alcohol en het Brein’, Leo de Boer over ‘de documentaire ‘Roes’, Robert van de Graaf over ‘Gezonde Leefstijl en de rol van de gezondheidszorg’ en arts Audrey Beckers over haar verslaving én herstel.

Workshops
Er is een zeer gevarieerd middagprogramma, waarbij je zelf je eigen programma kunt samenstellen uit een breed aanbod van workshops.

Meld je nu aan!
Ga voor meer informatie, het gehele programma en aanmelding naar: Hét alcoholcongres van Nederland 6 april 2023 – SVA (herkenalcoholproblematiek.nl)

  • Mis het niet en schrijf je nu in voor slechts € 100,- per deelnemer!

Alcohol op de kaart
Datum:            donderdag 6 april 2023
Tijd:                 09:30 – 17.00 uur
Locatie:           Prodentfabriek, Amersfoort
Prijs:                € 100,- Early bird – vanaf 1 februari 2023 €125,-
Doelgroep:      Zorgprofessionals, intermediairs en vrijwilligers
Accreditatie is aangevraagd voor verschillende beroepsgroepen.

Scroll naar top